Пред престојниот Пиво фест, комуналците ги косат сите влезови во градов. И покрај големите обрски кои ги имаат, а и од невремето кое го зафати градов, од кое, сеуште се дочистуваат одредени улици и локации, комуналците ги косат и излезите. Завршена е работата на влезот од кај Лук Оил, влезот од…